sobota, 15 lutego 2020

#217 Jagna Niedzielska

Jagna Niedzielska - Szefowa kuchni i doradca kulinarny, tworzy karty menu do restauracji i na indywidualne okoliczności. Prowadzi także własne bistro – Tygiel i firmę cateringową.

Jagna Niedzielska prowadzi program "Bez reszty. Kuchnia Zero Waste" na kanale Kuchnia+ oraz liczne warsztaty, promujące ideę niemarnowania żywności – m.in. w warszawskim studiu Cook Up. Odbyła staż w pionierskich restauracjach zero waste - Silo w Brighton oraz w Nolla w Helsinkach. Jest także autorką książki z przepisami w duchu zero waste.

Jagna zajmuje się również food designem. Tworzy przepisy oraz zdjęcia pod hasłem „architektura kulinarna”, które znane są już w Berlinie, we Francji, Czechach i w Stanach Zjednoczonych.

Autograf zdobyłam pisząc prośbę na adres mailowy jagna@architekturakulinarna.pl

Pozdrawiam!! ;)

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz