Jest to wyrób w 100% naturalny, powstały metodą ekstruzji, dzięki czemu, nie stosując dodatku tłuszczu, zachowujemy naturalne dobrodziejstwo całych ziaren.
Obecność licznych witamin i mikroelementów, pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu całego organizmu. Ponadto zawiera węglowodany złożone, będące podstawowym źródłem energii, niezbędnej do aktywności fizycznej i umysłowej.
Wysoka zawartość błonnika pokarmowego sprzyja poprawnej pracy układu trawiennego, oczyszczając jelita z toksyn i pomagając w utrzymaniu szczupłej sylwetki.
Dla urozmaicenia codziennej diety, idealnie nadają się również jako przekąska dla dzieci, z uwagi na wysoką zawartość składników odżywczych oraz brak obecności konserwantów i sztucznych dodatków, które tak powszechnie są stosowane w produktach żywnościowych.
Piramidki Popcrop są:
- bez konserwantów, aromatów i barwników,
- pieczone bez tłuszczu,
- o wysokiej zawartości błonnika,
- z dużą dawką pozytywnej energii,
- smaczne i zdrowe." ~Popcrop
PIRAMIDKI BEZGLUTENOWE - posiadają międzynarodowy znak przekreślonego kłosa. Skierowane są głownie do osób ze stwierdzoną nietolerancją glutenu i chorych na celiakię, ale ich wyjątkowy smak docenią również wszyscy amatorzy zdrowej, naturalnej żywności, głównie ze względu na obecność kaszy jaglanej, którą charakteryzuje wiele cennych witamin, minerałów i aminokwasów.
PIRAMIDKI BIO - wypiekane są tym samym sposobem, jak Piramidki tradycyjne, z tą różnicą, iż w tym przypadku do produkcji użyte zostały ziarna pochodzące wyłącznie z certyfikowanych upraw ekologicznych. Potwierdzeniem tego jest uzyskany przez nas atest AgroBioTest.
PIRAMIDKI KUKURYDZIANE - wypiekane w 100% z ziaren o smaku kukurydzianym, zapewniając uczucie sytości przez długi czas. Zawierają węglowodany złożone, które są najważniejszym i niezbędnym źródłem energii w żywieniu człowieka.
PIRAMIDKI TRADYCYJNE - wypiekane w 100% z ziaren, zapewniając uczucie sytości przez długi czas. Zawierają węglowodany złożone, które są najważniejszym i niezbędnym źródłem energii w żywieniu człowieka.
--->>>POPCROP<<<---
Polecam i pozdrawiam!!
ciekawa jestem smaku :)
OdpowiedzUsuńNawet dobre ;)
UsuńFajne produkty, ciekawe jak smakują, bo jednak gluten pomimo objawów smakuje rewelacyjnie :D. Jak zrobiłem badanie nietolerancji pokarmowej i wyszło, że nie mogę jeść glutenu byłem załamany, ale całe szczęście wraz z moda na nietolerancję glutenu przyszła także moda na bardzo ciekawe przepisy dań bezglutenowych
OdpowiedzUsuńJa jestem zdania, że nawet najlepsze jedzenie może być bezglutenowe. Tym bardziej, że jeżeli ktoś ma nietolerancję glutenu https://apteline.pl/artykuly/nietolerancja-glutenu-a-celiakia-podobienstwa-i-roznice/ to dziś ma dość szeroką alternatywę aby zamienić niektóre składniki.
OdpowiedzUsuń